ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 480 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 480 τ.μ.

Πωλείται Μονοκατοικία 480τ.μ σε 3 επιπέδα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο κατώτερος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ και αποθήκες. Το ισόγειο αποτελείται από 3 καθιστικά, μία κουζίνα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και 2 wc. Η Βίλλα Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στη πόλη, στο δάσος, διαθέτει επίσης πόρτες ασφαλείας, τζάκι, κλιματισμό, πισίνα, κήπο, γκαζόν, ανελκυστήρα, γκαράζ, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη. Η κατασκευή του κτιρίου ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2017, είναι καινούργιο και σύγχρονο από όλες τις απόψεις. Τα 340μ2 προσφέρουν άνεση χώρου στην οποία προστίθενται 100μ2 ποιοτικού  χώρου εσωτερικού PARKING και 40μ2 αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης γυμναστηρίου. Βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο πρός Αγ. Τριάδα, μετά τους Ν. Επιβάτες. Παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα καθώς έχει δίπλα του δάσος και ο κατώτερος όροφος βρίσκεται 7 μέτρα ψηλότερα από τον δρόμο και τις άλλες κατοικίες. Απέχει από την θάλασσα μόλις 200 μέτρα. Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι ότι απέχει 8-10 λεπτά από το αεροδρόμιο της πόλης και 20-25 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει σε 2 λεπτά αστικό κέντρο με καταστήματα και μεγάλα επώνυμα Super Market.Η διαμόρφωση της μονοκατοικίας έχει ως εξής:Μεγάλο ασανσέρ τεσσάρων ατόμων.Στον 3ο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια με έξοδο σε ανεξάρτητες βεράντες με θέα.Ένα master bedroom με walk-in ντουλάπα και με πολύ μεγάλη βεράντα 80τ.μ και απίστευτη θέα και δυο μικρότερα δωμάτια, όλα με δικό τους μπάνιο εντός του δωματίου. Ο όροφος αυτός περιλαμβάνει και ένα μικρό ιδιαίτερο  χώρο για διαμόρφωση γραφείου. Στον 2ο όροφο, που θεωρείται ισόγειο, υπάρχει πολύ μεγάλη εξοπλισμένη κουζίνα με νησίδα και με πολύ μεγάλη βεράντα. Στον όροφο αυτό υπάρχει ο μεγάλος ενιαίος χώρος τραπεζαρίας με δύο χώρους καθιστικού, τζάκι και ένα WC. Στην πανοραμική θέα αυτού του χώρου προστίθεται η άνεση μιας μεγάλης αυλής, ώς επέκταση της βεράντας του, που περιλαμβάνει μικρή πισίνα και εξωτερικό καθιστικό - barbeque.Στον κατώτερο όροφο βρίσκετε ένα ανεξάρτητο μικρό διαμέρισμα με σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο με μικρή αποθήκη. Στον ίδιο όροφο περιλαμβάνεται χώρος 40μ2 για την διαμόρφωση γυμναστηρίου και το μεγάλο εσωτερικό PARKING που έχει χωρητικότητα 3-4 αυτοκινήτων, ενώ εντός του οικοπέδου μπορεί να σταθμεύσουν άλλα 1-2 οχήματα. Τιμή 1.100.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1023-465
Υπεύθυνος Συνεργάτης Γιαννόπουλος Γιάννης 6936.505052
Μεσιτικό Γραφείο Karoutas properties. Ιστοσελίδα: www.karoutasproperties.gr, Τηλέφωνα: 2310253739, 2310410303, Διεύθυνση Γραφείου: Τσιμισκή-Δ.Γούναρη 12, Κέντρο (Θεσσαλονίκη). Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας & του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Karoutas Properties
Karoutas Properties
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα